Business Events

Veaudeville bedrijfsevenementen

Een bedrijfsevent is al lang geen moment meer waarop medewerkers bedankt of klanten verwend worden. Het is een marketinggegeven bij uitstek. Een moment waarop uw bedrijf, van éénmanszaak over KMO tot multinational, zich profileert naar al zijn partners toe. Meegaan in de grote flow aan events met borrelhapjes en cava op statafels met zwarte hoes erover is een optie. Veaudeville contacteren is een andere optie.

Bezoek één van onze lopende shows

Met klanten en/of personeel één van onze shows bezoeken? Het is een uitstekende gelegenheid om de groepssfeer te optimaliseren en klanten beter te leren kennen. Binnen de geijkte paden blijven is hier zelfs niet nodig. Contacteer ons gerust en we werken een pakket op maat uit waar herinneringen voor het leven uit geboren worden.


Shows op uw maat

Dankzij onze eigen showreeks hebben we een aantal concepten uit de grond gestampt die hun waarde bewezen hebben. Concepten op maat die we kunnen implementeren naar uw doelpubliek, locatie en setting.

Concepten met dat tikkeltje extra

Een limitatieve lijst van concepten bestaat niet. U heeft een idee of wil dat we meedenken en ideeën aanbrengen? Alles kan! Samen maken we het verschil tussen ordinary en extraordinary.

 
 
 
 
  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x