Circus veaudeville Circus veaudeville

Het zotste comedy spektakel strijkt weer neer

Het Circus Veaudeville komt eraan! De onvergetelijke, magische, avondvullende comedyshow is terug. Op 23, 24 & 25 november goochelen we opnieuw met grote namen en toveren we met spectaculaire lachsalvo's en droge humor alle wangen nat.

Koop tickets Info over de show

het circus is terug

De afgelopen jaren stuntte Veaudeville vooral met grote marketingcampagnes en creatieve reclame voor regionale en nationale klanten. Maar dit najaar slaat het grote Veaudeville Circus nog eens (eenmalig) zijn tenten op.

circus veaudeville line up

Dames en heren, geacht publiek; uw aandacht graag voor onze circusdirecteur en artiesten!

Ontdek alle artiesten
circus veaudeville bas birker

Bas Birker

Circusdirecteur

De circusdirecteur! Le chef de spectacle! The Master of Ceremony himself! Maar wij mogen gewoon Bas zeggen. Want onvoorspelbaarder en rechter voor de raap dan Birker worden ze niet meer gemaakt. Met pure Bas klasse gaat ie -het blijft ergens wel een Hollander- voor de ene lach na de andere. Al sinds de eerste Circus Veaudeville-voorstelling ooit. Als er één man is die weet hoe je een Veaudeville-publiek trakteert op de beste avond van zijn leven, dan is dat Bas Birker.

circus veaudeville amelie albrecht

Amelie Albrecht

Comedian
Enkel op show van vrijdag

Met initialen die verwijzen naar één van de bekendere zelfhulpgroepen, kan het niet anders of Amelie Albrecht heeft er al een Zwaar Leven opzitten. Maar net als dat andere ros uit Dendermonde komt er behoorlijk wat volk kijken als ze buiten komt. Met haar charmante onverschilligheid en grote mond laat ze theaterzalen vol lopen. Ook onze tent. Amelie tekent na eerdere succesvolle passages opnieuw present in Circus Veaudeville. Dat ze zo aantoont dat niet alleen mannen heel grappig kunnen zijn, kan haar zonder twijfel gestolen worden.

circus veaudeville seppe toremans

Seppe Toremans

Comedian

Tot zijn eigen verbazing staat Seppe Toremans al twee decennia op de planken. Zij het niet de onze. Maar daar komt nu verandering in.
Deze drievoudig finalist van Humo's Comedy Cup en een vaste waarde in de Vlaamse comedy scene, is ook een gevierd bedenker en schrijver van tv-programma's.
Met augurk op een broodje Martino (voor meer check zijn sketch ”Innerlijke vs uiterlijke stem”) kan je hem niet verleiden. Met een professioneel zijsprongetje als circusartiest wel.
Woordkunstenaar en loopstation-acrobaat en must-see!

circus veaudeville jens dendoncker

Jens Dendoncker

Comedian

Hoe zal ik het zeggen? Jens Dendoncker is Jens Dendoncker. Een aimabele stand-up comedian, opgetrokken uit West-Vlaamse klei. Bang van Dendoncker maar niet van de spotlights van Circus Veaudeville. Praat onverpakt The Masked Singer aan elkaar en is al jaren zijn onversneden graag geziene zelf in onze shows. Circus Veaudeville zonder Jens? Minder leuk dan een grap zonder pointe.

circus veaudeville die vanrdammte spielerei

Die Verdammte Spielerei

Muziek & Comedy

De fanfare van honger en vooral veel dorst! Boven of onder de evenaar, zotter vind je het nergens. Wandelen is gezond en muziek verzacht de zeden. Het zou het succes van dit gestoord wandelorkest kunnen verklaren. Ze marcheren met fiere fanfaretred en verliezen zichzelf in onnozelheden. Maar de weg raken ze dankzij hun actieve en oplettende Herr Kapelmeister nooit kwijt. Wie al eens een Circus Veaudeville-voorstelling bijwoonde herkent in die aanvoerder misschien wel Stefaan De Winter. Onze professionele handelaar in onzin combineert met Die verdammte Spielerei topmuziek met volksverlakkerij.

wervelend, avondvullend spektakel

Je boekt een tafeltje in groep. Je kan genieten van heerlijke wijnen, cocktails en tapas (ticketprijs is exclusief consumpties). Op 23, 24 & 25 november ondergaat de Cloé Eventhal (Merellaan 46, Ninove) een adembenemende transformatie tot een impressionante circuslocatie.

De deuren gaan open om 19.00 uur.

23, 24 & 25
november

19u
opening

merellaan 46
ninove

Tickets

Donderdag

23 november 2023

19u

Vrijdag

24 november 2023

19u

Zaterdag

25 november 2023

19u

Kies aantal plaatsen

8 plaatsen

€65/gast

Betalen