NY


Veaudeville pakt uit met een nieuw, uniek concept; Nieuwjaar vieren tussen dinosaurussen! Op 31 december 2018 om 19u opent Veaudeville Park (Mallaardstraat 3, Ninove). Een uniek thema park in Ninove dat garant zal staan voor een spectaculaire avond!

Bezoekers die intekenen voor het diner worden onthaald in de grote ontvangsthal van ons park, waar we dadelijk beginnen met een aperitief en een heerlijk voorgerechtenbuffet.

Kort nadien opent de grote poort en verplaatsen we ons langs de mooie natuur en de mooiste creaturen van vroeger tot in de veilige zone, gelegen in het midden van ons park. Daar kan u even bekomen en genieten van een geweldig hoofdgerecht.

Normaal gezien is alles in ons park conform de veiligheid en kan er weinig gebeuren. “Normaal gezien”. Want vergeet niet dat u een plaatsje boekt in één van onze unieke Veaudeville concepten, waar het woord “normaal” niet altijd de correcte term is.

Dit spektakel is voor bezoekers ouder dan 20, en is verboden voor hartpatiënten.

2 types Tickets “Veaudeville Park”

 • Ticket diner en party;
 • Ontvangst om 19u Aperitief en gevarieerd diner Toegang tot de Party Dranken aan tafel inbegrepen tot 23U

  Prijs PP: €110

  **Groepen voor dezelfde tafel gelieve uw tickets te boeken op dezelfde naam (tafels zullen bestaan uit 8, 10 of 12 personen, hou hiermee rekening bij uw reservering)

 • Ticket party;
 • Ontvangst om 23U voor het nieuwjaarsfeest

  Prijs PP: €20

  Tickets boekt u HIER

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief